• An Image Slideshow

Welkom op de website van de EHBO Gouda

EHBO Gouda verzorgt opleidingen

• Eerste hulpverlener (EHBO)
  • EHBO aan kinderen
  • Reanimatie en AED
  • EHBO bij Sportletsels
  • Workshops

Sinds 1 juni 2006 is EHBO Gouda een erkend opleidingsinstituut van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de European Resuscitation Council (ERC).

Sinds 6 september 2006 is EHBO Gouda Reanimatie partner van de Nederlandse Hartstichting.

logo175NRR logo200ECR logo175oranjekruis logo175Rphs

EHBO Gouda verzorgt op diverse (sport-) evenementen in Gouda de hulpverlening. Dit alles doen wij op vrijwillige basis.

Ons leslokaal is gevestigd aan de Keerkring 61, 2801 DG  Gouda.

Cursus Info

EHBO aan Kinderen Herhalingsles

De datums voor de herhaling EHBO aan Kinderen, zijn dit jaar 5 avonden in mei, en om uw diploma geldig te houden dient u 1 avond aanwezig te zijn.

De lessen worden gehouden in ons leslokaal Keerkring 61, in Gouda. De les zal starten om 19.30 uur en zal om 21.30 uur eindigen.

U kunt inschrijven via voorzitter@ehbo-gouda.nl  Bij 12 personen is de les vol.

Basiscursus Eerstehulpverlener (EHBO)

Wij starten de basiscursus EHBO deze duurt 3 zaterdagen (30 april, 7 mei en 14 mei 2016). De cursus wordt gegeven in ons leslokaal aan de Keerkring 61 in Gouda.
De lestijd is van 09.00 t/m 16.00 uur.

De kosten voor deze cursus is € 215,00 dit is inclusief examengeld, lesboek, materialen en koffie/thee en eenvoudige lunch tijdens de cursus.
Als u wilt inschrijven kan dat via voorzitter@ehbo-gouda.nl

EHBO aan Kinderen voor (gast) ouders

Wij starten regelmatig de cursus EHBO aan Kinderen. De cursus duurt 4 lesavonden van 19.30 t/m 22.00 uur. De laatste avond is het examen.
De cursus wordt gegeven in ons leslokaal aan de Keerkring 61 in Gouda.

De kosten zijn € 95,00 dit is inclusief lesboek, materiaal, examengeld en koffie/thee tijdens de cursus.
Inschrijven kan via voorzitter@ehbo-gouda.nl

Je bent hier:   Home