EHBO herhalingslessen

EHBO basis herhalingslessen

Om uw basis 'diploma eerstehulp' geldig te houden biedt de EHBO Gouda u de mogelijkheid aan om dit te doen door het volgen van vier verplichte lesavonden van twee uur ieder. Wij werken met 12 groepen die per jaar de lessen krijgen aangeboden. U wordt ingedeeld in een van deze groepen en krijgt hiervoor een uitnodiging.

Kosten van deze cursus is € 55,00 per jaar

Zie voor data van de vervolglessen de cursusagenda vervolglessen.

Indien u geen gebruik wilt maken van de herhalingslessen (maar zelfstudie) dan kunt u ook door de organisatie een competentie toets laten afnemen. Deze vindt eenmaal per seizoen plaats. Bij goed gevolg hiervan kunt u hiermee uw diploma eerstehulp geldig houden.

Kosten van deze competentie toets bedragen voor onze leden € 55, --. (Alléén voor leden)

Data cursus "EHBO herhalingslessen"

Er zijn helaas (nog) geen cursus data beschikbaar.